Information

Ønsker du en unik gave, købe kunstværker til kunstforeningen eller kunstcirklen, starte en kunstsamling, eller blot noget spændende kunst til overkommelige priser til hjemmet eller virksomheden, så er Kunstunder10000.dk portalen, der gør det muligt for enhver at gå på opdagelse i det skatkammer af kunstværker, som galleri NB har til priser under kr. 10.000,-

Kvalitet er nøgleordet for Galleri NB. Vi repræsenterer primært unge internationale kunstnere, som har potentiale til en lovende karriere. I de seneste år har unge nyuddannede kunstnere skabt et nyt udgangspunkt for deres prissætning. Aldrig har priserne på ung kunst startet så lavt som i disse år. Alle håber naturligvis, at kunstnerne med tiden får succes, og dermed gør deres kunstværker mere værd. Det kan kun fremtiden vise os. Uanset hvad fremtiden byder på, skal vi huske at nyde hvordan god kunst kan berige vores liv her og nu.

Kategorier

På www.kunstunder10000.dk finder du kategorierne: Maleri Maleri på papir Akvarel Tegning Grafik Skulptur Foto Plakat Kunstbøger og kataloger

Filtrering For at gøre det enkelt, kan du søge og filtrere på kunstnere, prisniveauer og kategorier. Reservation/bestilling Når du finder det du søger, kan du klikke på emnet og dermed automatisk sende en reservations mail til os på nbgal@nbal.dk. Vi tager hurtigst muligt kontakt til dig for at finde den bedste løsning på levering eller afhentning i galleriet.

Køb Når du køber kunst i galleri NB giver vi dig flere muligheder for at betaling: Kontant betaling/Overførsel via pengeinstitut eller Mobile Pay: 60218224 Afdrag: har du ikke hele beløbet her og nu, kan du rente og gebyrfrit aftale en månedlig afdragsordning Afskrivning: vi har kunstværkerne i kommission for kunstnerne. Virksomheder kan derfor benytte afskrivningsmulighederne på originalkunst.

Læs mere om afskrivning på kunst under Udsmykninger Forbehold Alle priser er i danske kroner Vi tager forbehold for tastefejl, udsolgte emner og prisændringer.

Profil

Vi ønsker at dele glæden ved værdifuld kunst med så mange som muligt

Vi er kendt for de store udstillinger, som præsenterer noget af det ypperste internationale kunst i Danmark.

Vi henter primært yngre internationale kunstnere til Viborg,  som vi forventer har et stort kunstnerisk potentiale. 

Klik ind på www.gallerinb.com for at følge med i udstillingerne.

Galleri NB har 650 m2, der er opdelt i tre store udstillingsområder: Main gallery, Center gallery og NBeX project.

Desuden har vi to store depoter til opbevaring af ca. 1.600 kunstværker.

Derfor er vi sikre på, at galleri NB er altid et besøg værd. 

Thorkild NB Nielsen

Galleriejer

thorkild@nbgal.dk

+45 8662 8224

Susanne Kam Kristensen

Administration og partner

+45 8662 8224

susanne@nbgal.dk

Morten Fragtrup

Udsmykninger og salg

+45 2231 1109

morten@nbgal.dk

Susanne Fossgreen

Reception og internt salg

+ 45 8662 8224

susannef@nbgal.dk

Henrik Sørensen

Ansvarlig for

Rammeværkstedet NB

+45 8662 8224

GalleriNB

Sct. Mathias Gade 14

8800 Viborg

+45 8662 8224

www.gallerinb.com